piatok 27. júla 2018

Ranieri: Az álmom meghalt Leicester. Kapta, amit megérdemelt, sokkolt kapus

unibet mobil fogadás />

A futball világában maradt sokkolt remekmű Leicester kíméletlenül kifosztották edző Claudia Ranieriho. Ahhoz, hogy a végsőkig, fejezte ki magát, és az olasz edző nem titkolta érzelmeit. Ők nem tart vissza sem egykori ward Doni, aki azonban a tapasztalt olasz nem állt.


Fordítva, Ranieri mondta azt kapta, amit megérdemelt.

„Az álmom meghalt", írta a frissen munkanélkülivé Claudio Ranieri egy búcsúlevelet, hogy a hű rajongók a „róka" Leicester. „Miután az eufória tavaly, amikor megkoronázták unibet online fogadási útmutatók bajnokok a Premier League, azt álmodtam, hogy maradjon Leicester, szeretett klub örökre. Ez sajnos nem történt meg. „

olasz stratéga megköszönte a családját, ügynökök és az újságírók, akik hihetetlen utazás csapata követte.De különösen azt fejezte ki a klub. „A szívemből köszönöm minden Leicester. A játékosok, a személyzet, csak az összes, akik részei voltak, amit elértünk. De mindenek felett, köszönöm a rajongók. Az első napon, amikor megnyitotta a szívét, hogy engem és szeret. És szeretlek „vallotta be a 65 éves natív Róma.

" Amit már bebizonyította nekünk senki sem vehet el. Remélem, hogy minden nap egy mosollyal gondolkodik, mint én. Átmentünk egy időben a csoda és a boldogság garantált.Ez volt az öröm és megtiszteltetés, hogy a bajnok mellett mindannyian, „elköszönt végén srdceryvného írni.

A népszerű Ra nieri, aki kint volt a pozícióját edző Leicester lemondás kevesebb, mint 300 nap múlva szenzációsan megnyerte a címet, gyülekeztek több személyiség futball világában, köztük a Manchester United edzője Jose Mourinho. Azért jött, hogy a sajtótájékoztatón, mielőtt a végső EFL Cup kabát, amely már a kezdőbetűi hímzett olasz kollégák. Miután egy hullám a támogatás, azonban jött a hang a másik oldalon a barikádot.

A korábbi Ranieri pihent kapus Doni, aki dolgozott az ő irányítása alatt az AS Roma 2009 és 2011 között Ezt fejezi ki az értelemben, hogy Italův ejtőernyő megérdemelt. „Hazugság lehet rejteni egy bizonyos ideig, unibet internetes fogadóirodák mielőtt az igazság a felszínre jön.Mindenki megkapja, amit megérdemelnek, „mondta Mundo Deportivo spanyol munkalap.

Claudio Ranieri nem marad sokáig a járdán. Érdeklődjön az unibet kifizetés ő szolgáltatásokat a kínai Super League, aki maga is tapasztalt edző örülne visszatérést hazájába Olaszországban. Szerint a brit sajtó hamarosan felszállunk a labdarúgók Fiorentina, ami a kilencvenes évek közepén. Ez váltaná a portugál Paulo Sousa, a klub Firenze még tart a nyolcadik helyre, és nem előre, hogy az első fordulóban a rájátszásba Európa Liga.

unibet élő fogadás

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára